Botox & Bubbles Event 26 mei!

Meer informatie

Wat zijn powder brows?

Jurgita Germaniene Permanent Make-up Master

Powder brows, ook wel bekend als ombre brows, is een semi-permanente techniek gecreëerd om wenkbrauwen te vormen met een zachte poederlook. Deze techniek vult de wenkbrauwen op door middel van kleine stipjes met pigment aan te brengen in de bovenste laag van de huid, de opperhuid. In tegenstelling tot de microblading techniek, die fijne haartjes nabootst, zorgt powder brows voor een natuurlijke en zachte uitstraling. Hierdoor zijn powder brows de perfecte oplossing voor degene die graag vollere wenkbrauwen willen die er natuurlijk uitzien. Wil je graag meer weten over permanente make-up en wat wij nog meer aanbieden? Bekijk dan onze PMU pagina!

Hoe ziet de behandeling voor powder brows eruit?

Voor de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens deze intake wordt er samen met de behandelaar besproken welke vorm en kleur gewenst is. Tijdens de behandeling maakt de behandelaar gebruik van hoogwaardige kwalitatieve make-up van Gaube Kosmetik in combinatie met het La Belle 6000 PMU-apparaat. Het pigment wordt aangebracht met meerdere naalden tegelijkertijd. Nadat het pigment is aangebracht in de opperhuid, creëert het een subtiel poedereffect. Powder brows is een veelzijdige techniek die wordt aangepast aan de specifieke behoefte van uw huidtype. Daarom zijn powder brows geschikt voor ieder huidtype en wenkbrauwvorm, in tegenstelling tot microblading waarbij het niet mogelijk is voor degene met een vette huid of grove poriën.

Waarom zou ik powder brows nemen?

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan powder brows. Wat veel mensen fijn vinden, is dat powder brows een natuurlijk ogend resultaat oplevert. Ook heeft het op lange termijn goed resultaat; zo blijven powder brows gemiddeld 2 jaar mooi zitten. Enkele maanden na jouw behandeling kom je terug voor een touch-up, waarbij eventuele bijwerkingen aan jouw wenkbrauwen worden gedaan. Wat zo fijn is aan powder brows, is dat je precies kunt aangeven aan welke eisen jouw wenkbrauwen moeten voldoen. Zo kun je gemakkelijk in overleg met jouw behandelaar de kleur en vorm wijzigen. Hierdoor zijn jouw powder brows afgesteld aan alle wensen die je hebt en heb je uiteindelijk de perfecte wenkbrauwen. Omdat je geen tijd meer hoeft te besteden aan jouw wenkbrauwen tijdens het aanbrengen van make-up, bespaar je er flink wat tijd mee. Zo zie je dat er veel voordelen aan powder brows zitten.

Powder brows resultaten

Hieronder kun je de before en after foto’s bekijken van onze tevreden klanten!

Waarom bij Aphrodite?

Waarom zou je kiezen voor Aphrodite Clinic? Bij Aphrodite Clinic staat klanttevredenheid op nummer één en streven wij naar het gewenste resultaat. Met meerdere PMU-masters in ons team zorgen wij ervoor dat we jou optimaal kunnen helpen bij het behalen van jouw ideale wenkbrauwen. Ons team volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Na de behandeling

Na de behandeling kunnen de wenkbrauwen er in de eerste paar dagen wat donker uitzien bij powder brows. Maak je geen zorgen, want uiteindelijk wordt ongeveer 50 tot 60% van het pigment afgestoten door de huid en verdwijnt het. Het uiteindelijke resultaat van powder brows is daarna natuurlijker dan voorheen. Omdat de behandeling intensief is voor de huid, kan deze rood worden en kunnen er na enkele dagen korsten ontstaan en kan er vervelling optreden. Dit komt doordat de huid aan het genezen is en daarom is het belangrijk om er niet aan te zitten om het helingsproces niet te verstoren. Na enkele weken is het helingsproces voorbij en kun je optimaal genieten van het resultaat.

Het is altijd belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon, vooral na een behandeling. Gedurende 2 tot 4 weken na de behandeling is het belangrijk om minimaal SPF 50 zonnebrandcrème te gebruiken en deze om de 2 uur aan te brengen om de huid optimaal te beschermen tegen alle UV-stralingen. Wil je meer weten over zonbescherming en het belang ervan? Bekijk dan onze pagina over zonbescherming! Naast het goed beschermen van de huid tegen de zon, is het belangrijk om warme plekken te vermijden en niet intensief te gaan sporten voor de eerste paar dagen.

Het is van belang dat je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt om het genezingsproces zo goed mogelijk te ondersteunen, hieronder staan diverse producten vermeld die je kunt gebruiken hiervoor. Wil je meer weten over deze producten of ze alvast bestellen? Bekijk ze op onze webshop!

Om het genezingsproces zo goed mogelijk te ondersteunen, is het belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Hieronder staan diverse producten vermeld die je kunt gebruiken. Wil je meer weten over deze producten of ze alvast bestellen? Bekijk ze dan op onze webshop!

Aphrodite Clinic

Kom langs voor een gratis intakegesprek

Heb je interesse in powder brows? Plan dan nu een gratis intakegesprek met een van onze PMU masters!

Vrijblijvende intake plannen
Afspraak Maken