Laser Summer Deals!

Meer informatie
10 sep. 2023

Thuislaserapparaten vs. Professionele Laserontharing: Wat is het verschil?

Wusala Alibeyli Huidtherapeut

Laserontharing is de afgelopen jaren een populaire methode geworden om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Bij onze kliniek in Nijmegen komen regelmatig klanten die van thuis laseren willen overstappen naar laseren in een kliniek. Om jou te helpen bij je keuze gaan we in deze blog dieper in op de vergelijking tussen thuislaserapparaten en professionele laserkliniek specifiek gericht op de GentleMax Pro laser.

Wat zijn de voordelen thuislaserapparaten?

Thuislaserapparaten zijn ontworpen om mensen de mogelijkheid te bieden laserontharing in hun eigen tijd en comfort te ervaren. Hier zijn enkele voordelen op een rijtje:

Gemak: Thuislaserapparaten bieden het gemak van behandelingen in je eigen omgeving, zonder dat je een afspraak hoeft te maken in een kliniek.

Tijd en Kosten: Hoewel de kosten van een thuislaserapparaat hoger kunnen zijn, kunnen ze op lange termijn kostenbesparend zijn in vergelijking met herhaalde professionele sessies. Ook bespaart de reistijd naar een kliniek, echter dien je het wel vaker te doen (lees: elke 2 tot 4 weken) Terwijl dit bij een kliniek slechts elke 8 weken is.

Privacy: Sommige mensen voelen zich comfortabeler bij het uitvoeren van de behandelingen in hun eigen huis, weg van publieke ogen.

Wat zijn de voordelen van laseren bij een laserkliniek?

Een professionele laserkliniek die bijvoorbeeld werkt met de GentleMax Pro laser, biedt gespecialiseerde behandelingen en deskundige zorg:

Deskundigheid: In een professionele omgeving werk je met getrainde technici die ervaring hebben met het gebruik van geavanceerde laserapparatuur, zoals de GentleMax Pro.

Efficiëntie en Resultaten: Professionele lasers hebben vaak een hoger vermogen en meer geavanceerde technologieën, wat kan leiden tot betere en snellere resultaten dan thuislaserapparaten.

Aanpassing aan Huidtype: Professionals kunnen de laserinstellingen aanpassen aan jouw huid- en haartype, waardoor de behandeling effectiever en veiliger is.

Klinische Omgeving: Klinieken bieden een hygiënische en veilige omgeving, wat belangrijk is voor het minimaliseren van risico's en bijwerkingen.

Welke keuze past bij mij?

De keuze tussen thuislaserapparaten en professionele salons hangt af van verschillende factoren:

Budget: Als je op zoek bent naar langetermijnresultaten, kan investeren in professionele sessies de moeite waard zijn. Thuislaserapparaten hebben misschien een hogere investering nodig, maar kunnen op de lange termijn kostenefficiënter zijn. Echter zijn de resultaten hiervan niet gegarandeerd.

Geduld en Tijd: Thuislaserapparaten kunnen langer duren om resultaten te laten zien, terwijl professionele behandelingen over het algemeen snellere en opvallendere resultaten bieden.

Veiligheid en Expertise: Als je waarde hecht aan veiligheid, gepersonaliseerde behandelingen en deskundige zorg, kunnen professionele laserklinieken, zoals die met de Gentle Max Pro-laser, een betere keuze zijn.

In praktijk ervaren we bij onze kliniek in Nijmegen ook regelmatig dat mensen overstappen van thuis laseren, om zich te laten laseren door een professional. Dit komt, omdat het thuis laseren veel vaker plaats vindt en geen snel resultaat biedt. Het laseren in een kliniek is slechts elke acht weken en je ervaart gelijk resultaat!

Professionaliteit of flexibiliteit?

Zowel thuislaserapparaten als professionele laserklinieken hebben hun eigen voordelen en overwegingen. Het is belangrijk om je eigen behoeften, budget en verwachtingen in overweging te nemen bij het maken van je keuze. Voor diepgaandere resultaten en deskundige zorg is een professionele behandeling met de GentleMax Pro laser een goede optie, terwijl thuislaserapparaten handig kunnen zijn voor mensen die flexibiliteit en eigen beheer waarderen. Voor de beste resultaten op een zo kort mogelijke termijn raden wij het laseren in een kliniek sterk aan. Ook de nodige expertise van een professional kan erg fijn zijn, door je te laten laseren door een professional kom je ook nog een toe aan me-time!

Wil je persoonlijk advies of een intakegesprek inplannen? Neem dan contact met ons op!

Afspraak Maken