Laser Summer Deals!

Meer informatie
21 mrt. 2023

De Meitu Skinscan

Wusala Alibeyli Huidtherapeut

Iedereen wilt graag een mooie zuivere huid, maar hoe krijg je zo een huid? Om jouw huid te verbeteren is het belangrijk dat je jouw eigen huid goed begrijpt. Dit kan door het uitvoeren van een huidanalyse. Deze huidanalyse wordt gedaan door de Meitu Skinscan. Zo leer je jouw huid beter kennen en kun je effectief inspelen op jouw huidbehoefte.

Wat maakt de Meitu Skinscan zo uniek

De Meitu maakt gebruik van 3 camera’s die met uiterste kwaliteit een huidscan uitvoert. Deze huidscan creëert een huidanalyse die de oppervlakkige- en diepliggende huidaandoeningen meet. De Meitu kan 10 belangrijke huidaandoeningen en 17 onderliggende problematieken detecteren. Na de scan van 8 seconden wordt jouw huidanalyse verwerkt in een rapport met gevisualiseerde gegevens die eenvoudig te begrijpen zijn. Het rapport bevat informatie over verschillende huidaandoeningen zoals;

De Meitu Skinscan Spectrums

Doormiddel van de huidscan wordt er gekeken naar 5 verschillende spectrums die meer kunnen aangeven over de conditie van de huid.

Omdat de huid bekeken kan worden in verschillende spectrums kan de conditie hiervan geconstateerd worden. Hierdoor kan er beoordeeld worden door de huidtherapeut welk behandelplan en/of huidproduct adequaat is voor de conditie van jouw huid.

Benieuwd wat de Meitu Skinscan voor jouw huid kan betekenen?

Met de Meitu Skinscan wordt er diep in de huid gekeken en wordt er informatie verzameld over de ontwikkeling van de huid. Dit is waarom er meerdere huidanalyses uitgevoerd worden tijdens het behandeltraject zodat veranderingen in de huid bijgehouden kunnen worden. De Meitu Skinscan laat niet alleen de huidige toestand zien van de huid, maar ook de prognose ervan. Regelmatig zijn er huidaandoeningen die nauwelijks met het blote oog te zien zijn waardoor de Meitu Skinscan goed van pas komt. Zo kan er preventief behandeld worden.

Belangrijk om te weten

Voor een optimale huidscan verzoeken we je vriendelijk om jouw huid minstens twee uur voor de afspraak twee keer achter elkaar te reinigen met een milk of een andere cleanser zonder zuren. Spoel de huid grondig af met water om de cleanser volledig te verwijderen en breng vervolgens geen producten meer aan op de huid.

Prijs huidscan

Aphrodite Clinic

Kom langs voor een Meitu Skinscan

Boek vandaag nog uw Meitu Skinscan en geef uzelf de kans op een mooie, stralende huid.

Meitu Scan afspraak inplannen
Afspraak Maken