Neem een kijkje in onze webshop

Ga naar ASP

Dé oplossing tegen pigmentatie

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Zoek jij ook dé oplossing voor pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken, zonschade, melasma, of een ongelijkmatige huidskleur? Of je nu kampt met lichte verkleuringen of diepere pigmentatie-uitdagingen, ons uitgebreide aanbod aan hoogwaardige pigmentatiebehandelingen biedt op maat gemaakte oplossingen voor iedereen die streeft naar een egale en stralende huid. Ervaar onmiddellijk een verschil in je huid, dankzij de topkwaliteit apparatuur en behandelingen door onze ervaren huidtherapeuten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Effectief bewezen tegen

 • Pigmentvlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Ongelijkmatige huidskleur
 • Zonschade
 • Melasma

Resultaat

 • Voor
 • Na

  De behandelmogelijkheden voor pigmentatie

  Intake

  Basis intake
  Gratis
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  15 minuten
  Gepersonaliseerd deskundig advies
  Toelichten van behandelingen
  Ruimte voor vragen over behandelingen
  MEITU Huidanalyse
  €50,-
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  45 minuten
  Uitgebreide huidanalyse
  Gepersonaliseerd behandelplan
  Toegang tot jouw online huidpaspoort
  Ruimte voor vragen over behandelplan

  Dermapen4™ – Egaliseert huidkleur

  Dermapen4 stimuleert huidvernieuwing en egaliseert pigmentvlekken. Deze microneedling techniek bevordert een gelijkmatige huidskleur en verbetert de huidtextuur, specifiek gericht op het verminderen van pigmentatie. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig.

  Chemische Peeling – Verwijdert beschadigde huidlagen

  Met precisie richten we ons op beschadigde huidgebieden zonder de gezonde huid te beïnvloeden. Deze aanpak is effectief voor het aanzienlijk verminderen van acnelittekens, het verbeteren van huidtextuur en het strakker maken van de huid. Door de collageenproductie te stimuleren, helpt het niet alleen bij herstel op de korte termijn, maar bevordert het ook een gezondere huid op lange termijn. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig.

  GentleMax Laser – Gerichte vermindering pigmentvlekken

  De GentleMax laser is een geavanceerde behandeling die specifiek gericht is op pigmentatieproblemen. Door middel van geconcentreerde lichtenergie worden pigmentvlekken aangepakt, wat resulteert in een egalere huidskleur en vermindering van zichtbare vlekken. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig.

  Cosmelan – Tegengaan van melasma & hyperpigmentatie

  De Cosmelan behandeling is een toonaangevende methode voor het verminderen van hyperpigmentatie en melasma. Deze intensieve maskerbehandeling werkt door de pigmentproductie te verminderen, wat resulteert in een aanzienlijke verheldering van de huid en een meer uniforme teint. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig.

  Wij zijn aangesloten bij

  Wat kan ik verwachten van de behandeling?

  Het resultaat dat je kunt verwachten is een zichtbare vermindering van pigmentvlekken en een algemene verbetering van de huidskleur. De duur van de behandeling zal variëren tussen de 45 min en 60 min. Dit is afhankelijk van het soort behandeling dat zal worden uitgevoerd. De acne behandelingen zijn beschikbaar vanaf 100 euro. Je ontvangt daarnaast ook nog een huidanalyse waarbij er foto’s worden gemaakt van de diepere huidlagen.

  Pigmentatie vergoed door zorgverzekeraars

  Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. Onze behandelingen met medische apparatuur en dermatologisch geteste producten kunnen in sommige gevallen worden vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

  Wat kost een pigmentbehandeling?

  De pigmentatie behandelingen zijn beschikbaar vanaf 100 euro. De kosten van een pigmentatiebehandeling hangen af van de gekozen behandelmethode. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen en alle kosten bespreken. Klik hier om de kosten van onze behandelingen alvast te bekijken.

  Geschikt voor mannen en vrouwen

  Pigmentatie maakt geen onderscheid; zowel de huid van mannen als vrouwen kan ermee te maken krijgen. Onze behandelingen zijn daarom specifiek afgestemd op ieders huid, ongeacht geslacht, om effectief pigmentatie te verminderen en een heldere huid te bevorderen. Ons team staat klaar om jou een op maat gemaakte oplossing te bieden.

  Onze specialisten

  Wusala Alibeyli
  Leyla Sadeghi
  Rojin Aslan
  Nailja Kasoemova
  Maak kennis met al onze specialisten

  Tarieven pigmentbehandeling

  Behandeling
  Prijs
  Pigmentbehandeling

  €100,00 v.a.

  Meest gestelde vragen

  Zijn deze pigmentatie geschikt voor alle huidtypen?

  Ja, onze behandelingen zijn effectief en veilig voor verschillende huidtypen. Tijdens het intakegesprek zal een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten jouw huid beoordelen en de beste behandelingsoptie voorstellen, afgestemd op jouw specifieke huidconditie.

  Hoe snel zie ik resultaten na een pigmentatiebehandeling?

  Hoewel sommige cliënten directe verbeteringen kunnen opmerken, varieert de tijd om zichtbare resultaten te zien per individu en type behandeling. Vaak zijn meerdere sessies nodig om optimale resultaten te bereiken, wat tijdens het intakegesprek nader wordt besproken.

  Doet de behandeling pijn?

  Cliënten ervaren de behandelingen over het algemeen als mild tot matig oncomfortabel, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid en het type behandeling. We streven ernaar om het comfort van elke cliënt te maximaliseren en kunnen desgewenst pijnverlichting bieden.

  Wat is de hersteltijd na een behandeling?

  De hersteltijd varieert afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Sommige behandelingen, zoals Cosmelan en bepaalde chemische peelings, kunnen een korte herstelperiode vereisen, terwijl andere, zoals bepaalde laserbehandelingen, minimale tot geen downtime hebben. Specifieke nazorginstructies worden verstrekt na elke behandeling.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de ernst van de pigmentatie en het gewenste eindresultaat. Tijdens het intakegesprek zal je huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen, inclusief het aanbevolen aantal sessies.

  Worden de behandelingen vergoed door zorgverzekeraars?

  Dit hangt af van je zorgverzekeringspolis. Hoewel sommige behandelingen in aanmerking kunnen komen voor vergoeding, adviseren we je om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekeraar voor de meest accurate informatie.

  Hoe onderhoud ik de resultaten van de behandeling?

  Voor het behouden van de resultaten raden we een consistent huidverzorgingsregime aan, samen met eventuele aanbevolen vervolgbehandelingen. Onze huidtherapeuten geven je graag advies op maat over de beste nazorg voor jouw huid.

  Kan ik make-up dragen na een behandeling?

  Wij adviseren om na bepaalde behandelingen, zoals chemische peelings of intensieve laserbehandelingen, enige tijd te wachten voordat make-up wordt aangebracht. Je huidtherapeut zal je specifieke instructies geven op basis van de ondergane behandeling.

  The face of beauty Aphrodite Clinic

  Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

  Afspraak Maken