Neem een kijkje in onze webshop

Ga naar ASP

Dé oplossing tegen huidveroudering

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Ben jij ook op zoek naar dé oplossing voor tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, verlies van elasticiteit, en een doffe huid? Ons uitgebreide aanbod aan hoogwaardige anti-aging behandelingen biedt op maat gemaakte oplossingen voor iedereen die een jeugdige, stralende huid wil herwinnen. Ervaar onmiddellijk een verschil in je huid, dankzij de topkwaliteit apparatuur en behandelingen door onze ervaren huidtherapeuten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Effectief bewezen tegen

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verlies van huidelasticiteit
  • Doffe huidskleur
  • Zichtbare poriën

De behandelmogelijkheden voor anti-aging

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

4D Fractionele laser - Diepgaande huidverjonging tegen rimpels

Deze technologie maakt gebruik van laserlicht om diep in de huid door te dringen, waar het de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleert. Dit proces helpt bij het natuurlijk gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels door de huid van binnenuit te versterken en te vernieuwen.

Mesotherapie - Verhoogt huidelasticiteit door diepe voeding

Door een cocktail van hydraterende en voedende ingrediënten direct onder de huid te brengen, pakt mesotherapie de basis van huidveroudering aan. Deze directe voeding bevordert de elasticiteit en stevigheid van de huid, waardoor deze strakker en veerkrachtiger wordt. Bovendien verbetert deze behandeling de huidskleur, vermindert het ouderdomsvlekken en maakt het zichtbare poriën fijner, resulterend in een algeheel heldere en verfijnde huidtextuur.

Chemische Peeling - Versnelde celvernieuwing voor een frisse uitstraling

Met zorgvuldig geselecteerde zuren wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe, gezonde huidcellen. Deze techniek versnelt de natuurlijke vernieuwingscyclus van de huid, wat resulteert in een helderdere, meer levendige teint. Deze vernieuwde huid is minder vatbaar voor fijne lijntjes, verbetert de elasticiteit, elimineert doffe teint, maakt poriën minder zichtbaar, en vermindert ouderdomsvlekken, waardoor een frisse, jeugdige gloed ontstaat.

Dermapen4: Microneedling tegen ouderdomsvlekken

Dermapen4 creëert microscopische kanaaltjes in de huid, wat de genezing en productie van collageen stimuleert. Deze techniek effent fijne lijntjes en rimpels, verhoogt de huidelasticiteit, verfrist doffe huidskleur, maakt poriën fijner en licht ouderdomsvlekken op, voor een algeheel verfijnd en jeugdig uiterlijk.

Wij zijn aangesloten bij

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Het resultaat dat je kunt verwachten is een vermindering fijne lijntjes, verbeterde huidelasticiteit, en een algehele jeugdigere uitstraling. De behandelingen variëren in duur, afhankelijk van de gekozen methode, en beginnen vanaf 100 euro. Je ontvangt ook een uitgebreide huidanalyse, inclusief foto’s voor en na de behandeling.

Vergoed door zorgverzekeraars

Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. Onze huidtherapeuten werken met medische apparatuur en dermatologisch geteste producten kunnen in sommige gevallen worden vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

Wat kost een anti-aging behandeling?

De anti-aging behandelingen zijn beschikbaar vanaf 100 euro. De kosten hangen af van de gekozen anti-aging methode. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen en de kosten toelichten. Klik hier voor een overzicht van onze behandelprijzen.. Klik hier om de kosten van onze behandelingen alvast te bekijken.

Geschikt voor mannen en vrouwen

Veroudering is een natuurlijk proces dat niemand kan ontlopen, maar dat betekent niet dat we de tekenen ervan niet kunnen minimaliseren. Onze anti-aging behandelingen zijn ontworpen om zowel mannen als vrouwen te helpen de tijd een stapje voor te blijven. Met een breed scala aan geavanceerde technieken en op maat gemaakte benaderingen richten we ons op het verminderen van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het herstellen van de jeugdige uitstraling van de huid.

Onze specialisten

Wusala Alibeyli
Nailja Kasoemova
Rojin Aslan
Leyla Sadeghi
Maak kennis met al onze specialisten

Tarieven anti-aging behandeling

Behandeling
Prijs
Anti-aging behandeling

€100,00 v.a.

Meest gestelde vragen

Zijn de anti-aging behandelingen geschikt voor mijn huidtype?

Ja, onze anti-aging behandelingen zijn ontwikkeld om effectief en veilig te zijn voor een breed scala aan huidtypen. Onze ervaren huidtherapeuten zullen je huid grondig beoordelen tijdens een intakegesprek en de meest geschikte behandeling voor jouw unieke huidconditie aanbevelen.

Wanneer kan ik verbeteringen zien na een anti-aging behandeling?

De tijd tot zichtbare verbetering varieert per behandeling en individu. Cliënten merken vaak direct na de eerste behandeling een verschil, maar het aantal aanbevolen sessies voor optimale resultaten wordt tijdens je intakegesprek vastgesteld.

Is de anti-aging behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren minimale tot geen ongemak tijdens de behandelingen. Bij sommige procedures, zoals microneedling of chemische peelings, kun je een licht tintelend of prikkend gevoel ervaren, maar dit is over het algemeen goed te verdragen.

Hoeveel anti-aging behandelingen heb ik nodig?

Het optimale aantal behandelingen hangt af van je huidconditie en verouderingssymptomen. Tijdens het intakegesprek zal je huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen, met inbegrip van het verwachte aantal sessies om je doelen te bereiken.

Worden de behandelingen vergoed door zorgverzekeraars?

De meeste anti-aging behandelingen worden beschouwd als cosmetisch en worden doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. We adviseren je om contact op te nemen met je zorgverzekeraar voor specifieke informatie over jouw polis.

Hoe onderhoud ik de resultaten van de behandeling?

Voor het behouden van de resultaten is een goede dagelijkse huidverzorgingsroutine essentieel, evenals regelmatige follow-up behandelingen indien aanbevolen door je huidtherapeut. Bescherming tegen de zon is cruciaal om verdere huidveroudering te voorkomen

The face of beauty Aphrodite Clinic

Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

Afspraak Maken