Neem een kijkje in onze webshop

Ga naar ASP

Dé oplossing tegen acne(littekens)

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Zoek jij ook dé oplossing tegen acne(littekens)? Of je nu last hebt van hardnekkige acnelittekens, actieve uitbraken, of een gevoelige huid die speciale zorg nodig heeft. Met een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige acnebehandelingen bieden we oplossingen op maat voor iedereen die worstelt met acne en acnelittekens. Onze behandelingen zijn speciaal ontworpen om jou de effectiefste resultaten te bieden, aangepast aan jouw unieke huidbehoeften.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Effectief bewezen tegen

 • Post-acnelittekens
 • Actieve acne
 • Mee-eters & witte puntjes
 • Onzuiverheden & ontstekingen

Resultaten

 • Voor
 • Na

  De behandelmogelijkheden voor Acne

  Vergoeding mogelijk zorgverzekeraar

  Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. Onze huidtherapeuten werken met medische apparatuur en dermatologisch geteste producten. Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen daarom vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

  Intake

  Basis intake
  Gratis
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  15 minuten
  Gepersonaliseerd deskundig advies
  Toelichten van behandelingen
  Ruimte voor vragen over behandelingen
  MEITU Huidanalyse
  €50,-
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  45 minuten
  Uitgebreide huidanalyse
  Gepersonaliseerd behandelplan
  Toegang tot jouw online huidpaspoort
  Ruimte voor vragen over behandelplan

  Hydrafacial ™ Hydratatie en diepe reiniging tegen acne

  Hydrafacial biedt een diepe reiniging en hydratatie door onzuiverheden te verwijderen en tegelijkertijd voedende serums in te brengen. Perfect voor het behandelen van actieve acne en verstopte poriën, het zorgt voor onmiddellijke verheldering en verjonging van de huid. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig.

  Dermapen4™ Microneedling collageenstimulatie tegen acnelittekens

  Microneedling richt zich direct op acne door met fijne naaldjes de huid te bewerken; deze techniek stimuleert de productie van collageen en elastine. Ideaal voor het verminderen van acnelittekens en het verbeteren van de huidtextuur. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig.

  Fotona laser ™ Lasertherapie voor littekenvermindering

  Met precisie richten we ons op beschadigde huidgebieden zonder de gezonde huid te beïnvloeden. Deze aanpak is effectief voor het aanzienlijk verminderen van acnelittekens, het verbeteren van huidtextuur en het strakker maken van de huid. Door de collageenproductie te stimuleren, helpt het niet alleen bij herstel op de korte termijn, maar bevordert het ook een gezondere huid op lange termijn. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig.

  Chemische Peeling™ Vermindering van grauwe & futloze huid

  Met zorgvuldig gekozen actieve stoffen verwijdert de behandeling de bovenste huidlaag, onthullend een levendiger en gezonder uitziende huid. Deze behandeling is bijzonder effectief voor het opklaren van een grauwe, futloze huid en het realiseren van een gelijkmatige huidskleur. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig.

  Wij zijn aangesloten bij

  Wat kan ik verwachten van de behandeling?

  Het resultaat dat je kunt verwachten is een huid met minder roodheden, ontstekingen, vlekjes en littekens. De acne klachten verschuiven naar de achtergrond en het eindresultaat is een gezonde en egale huid. De duur van de behandeling zal variëren tussen de 45 min en 60 min. Dit is afhankelijk van het soort behandeling dat zal worden uitgevoerd. De acne behandelingen zijn beschikbaar vanaf 100 euro. Je ontvangt daarnaast ook nog een huidanalyse waarbij er foto’s worden gemaakt van de diepere huidlagen.

  Wat kost een acnebehandeling?

  De acne behandelingen zijn beschikbaar vanaf 100 euro. De kosten van een acne behandeling hangt af van welke behandeling voor jou geschikt is. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen en zij kan jou dan ook alles over de kosten vertellen. Klik hier om de kosten van onze behandelingen alvast te bekijken.

  Geschikt voor mannen en vrouwen

  Acne maakt geen onderscheid; zowel de huid van mannen als vrouwen kan ermee te maken krijgen. Onze behandelingen zijn daarom specifiek afgestemd op ieders huid, ongeacht geslacht, om effectief acne(littekens) te verminderen en een heldere huid te bevorderen. Ons team staat klaar om jou een op maat gemaakte oplossing te bieden.

  Onze specialisten

  Wusala Alibeyli
  Nailja Kasoemova
  Rojin Aslan
  Maak kennis met al onze specialisten

  Tarieven acne behandeling

  Behandeling
  Prijs
  Acnebehandeling

  €100,00 v.a.

  Meest gestelde vragen

  Zijn de acnebehandelingen geschikt voor alle huidtypen?

  Ja, onze behandelingen zijn geschikt voor verschillende huidtypen. Tijdens het intakegesprek beoordelen onze huidtherapeuten jouw huid en bespreken ze de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke huidtype en -conditie.

  Hoe snel kan ik resultaten verwachten van de behandeling?

  De snelheid waarmee je resultaten ziet, kan variëren afhankelijk van de specifieke behandeling en je individuele huidconditie. Veel cliënten merken verbeteringen op na de eerste sessie, maar optimale resultaten worden vaak gezien na een reeks behandelingen.

  Is de behandeling pijnlijk?

  De meeste cliënten ervaren minimale tot geen ongemak tijdens de behandelingen. Bij sommige procedures, zoals microneedling of chemische peelings, kun je een licht tintelend of prikkend gevoel ervaren, maar dit is over het algemeen goed te verdragen.

  Wat is de hersteltijd na een behandeling?

  De hersteltijd varieert per behandeling. Procedures zoals Hydrafacial™ hebben meestal geen downtime, terwijl bij intensievere behandelingen zoals de Fotona Laser™ of chemische peelings een korte herstelperiode nodig kan zijn. We adviseren je hierover gedetailleerd tijdens het intakegesprek.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Het aantal benodigde behandelingen hangt af van je huidconditie en de doelen die je wilt bereiken. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen, inclusief het aanbevolen aantal sessies. Veel cliënten merken verbeteringen op na de eerste sessie, maar optimale resultaten worden vaak gezien na een reeks behandelingen.

  Worden de behandelingen vergoed door zorgverzekeraars?

  Acnebehandelingen worden in veel gevallen gedeeltelijk of volledig vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars, afhankelijk van je polis. We adviseren je om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekeraar voor specifieke informatie over de dekking.

  Hoe onderhoud ik de resultaten van de behandeling?

  Voor het behouden van de resultaten raden we een consistent huidverzorgingsregime aan, samen met eventuele aanbevolen vervolgbehandelingen. Onze huidtherapeuten geven je graag advies op maat over de beste nazorg voor jouw huid.

  Kan ik make-up dragen na een behandeling?

  Na sommige behandelingen, zoals Hydrafacial™, kun je vrijwel meteen make-up dragen. Na intensievere behandelingen adviseren we om enkele dagen te wachten om de huid te laten herstellen. Specifieke instructies worden verstrekt gebaseerd op de ondergane behandeling.

  The face of beauty Aphrodite Clinic

  Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

  Afspraak Maken