Oogcontourhuid verbeteren

Behandeling duur:

15 Minuten

Aantal behandelingen:

6

Vrijblijvende intake plannen
Zonwaarschuwing
4 weken vóór tot 4 weken na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken.

Oogcontourhuid verbeteren

Reductie van pigmentatie, fijne lijntjes en rimpeltjes, donkere kringen en wallen – oftewel de dunne, gevoelige huid rond de ogen – verdient een eigen, specifieke benadering. Aphrodite Clinic past hiervoor de speciale Mesoestetic® Global Eyecon® kuur in combinatie met de innovatieve Dermapen4™ toe, met opmerkelijke resultaten. Microneedling is een geavanceerde cosmetische, paramedische behandeltechniek waarbij vele, zeer fijne naaldjes de lederhuid razendsnel inprikken. De talloze minuscule gaatjes die daardoor ontstaan stimuleren de collageen- en elastineproductie in de huid. Zo wordt de huid sterker en soepeler. Door toevoeging van het Global Eyecon® serum dringen hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen de huid via al die kleine gaatjes tot diep in de huid. Zo zijn ze nog beter werkzaam. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten maken gebruik van het toonaangevende Dermapen4™ microneedling apparaat. Hiermee worden mooie resultaten op cosmetisch en paramedisch gebied behaald.


Global Eyecon® behandelingen worden in kuurverband toegepast en altijd voorafgegaan door een Global Eyecon® peeling, om zo de huid voor te bereiden voor een optimaal behandelresultaat. De peeling is speciaal bestemd voor de gevoelige huid van de oogleden. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Indicatie

  • Pigmentatie rond de ogen
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes rond de ogen
  • Donkere kringen
  • Oogwallen

Wat u vooraf moet weten

Intake

Aan deze behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek van 15 minuten vooraf. Wij scannen uw huid vooraf met de nieuwste top range skin scanner Observ 520X van Observe Skin Diagnostics. Zo kunnen wij eventuele huidproblemen traceren en daarop de behandeling van uw huid afstemmen.

Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank

Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert en om ongewenste pigmentvorming te voorkomen, vragen wij u uw huid in de 4 weken voorafgaand aan de oogcontourhuid behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming of zelfs ernstige verbrandingen die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet behandelen. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De behandeling

De oogcontourbehandelingskuur bestaat uit een serie van in totaal 3 x 2 behandelingen, die elk bestaan uit een Global Eyecon® peeling op dag 1 en een Dermapen4™ microneedlingbehandeling met Global Eyecon® op dag 2. Tussen de behandelingen zit telkens 1 week huidhersteltijd.

Dag 1 Mesoestetic® Global Eyecon® peeling

De dag voor elk van de 3 microneedlingbehandeldagen wordt de huid goed gereinigd en ontsmet. Hierdoor worden huidinfecties voorkomen. Om de huid te ontdoen van dode huidcellen passen wij vervolgens de Global Eyecon® peeling toe. Zo wordt de werking van de microneedlingbehandeling met het werkzame serum geoptimaliseerd. Na de peeling moet de huid even tot rust komen.

Dag 2 Mesoestetic® Global Eyecon®

De dag na elke peeling wordt de huid licht gereinigd en ontsmet. Daarna wordt het Global Eyecon® serum aangebracht op de huid, waarna de microneedlingbehandeling met de Dermapen4™ start. Terwijl de Dermapen4™ over de huid wordt bewogen brengen de zeer fijne naaldjes de werkzame stoffen via de ontstane, minuscule kanaaltjes in de huid. Tijdens de behandeling kunt u wat pijn ervaren. Na de behandeling brengen wij een verkoelende, hydraterende crème op basis van aloë vera aan. Ook verzorgen wij de huidcontour met Mesoestetic® Ultimate W+ oogcrème. Deze crème moet u tijdens de gehele kuur dagelijks 2 keer per dag dun aanbrengen.

Nazorg

Door de intensieve huidbehandeling ziet de behandelde huid er rood uit. U kunt een minimale warmtesensatie tijdens de eerste dagen ervaren. De roodheid kan enkele dagen aanhouden en eventueel gepaard gaan met vervellen. Het komt geregeld voor dat er kleine, geheel onschadelijke ontstekingen, puntbloedingen en blauwe plekken ontstaan. Dit is volkomen normaal; ze trekken binnen enkele dagen vanzelf weg. U kunt uw huid met Mesoestetic® Ultimate W+ hydraterende oogcrème beschermen. Deze crème moet u tijdens de gehele kuur dagelijks 2 keer per dag dun aanbrengen. Wij adviseren u deze crème ook nog enige tijd na de kuur door te smeren en de zonbeschermende Mesoestetic® Sun Protective Repairing Stick SPF 100+ te gebruiken.

Advies nauwkeurig opvolgen

Wij adviseren u dringend de nazorginstructies van uw behandelend huidtherapeut altijd nauwkeurig op te volgen om ongewenste pigmentatie te voorkomen.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank


Na de oogcontourhuid behandeling, dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en is het belangrijk geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 4 weken. Na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF 50 zonnebrandcrème gebruikt. Actief sporten, heet douchen en saunagebruik kunnen tijdens deze dagen beter vermeden worden. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Vervolgbehandelingen

De oogcontourbehandelingskuur vindt plaats in 6 behandelingen in totaal. Er wordt steeds gewerkt in sets 2 behandelingen verspreid over 2 dagen (dag 1 peeling, dag 2 microneedling) en 1 week huidhersteltijd. Na ca. 8 weken is het resultaat goed zichtbaar.

Specialisten

Wusala Alibeyli
Femke Weeber

Tarieven

Behandeling
Prijs
Global Eyecon (Pakket van 6 behandelingen)

€650,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

De Global Eyecon behandeling bestaat uit een kuur van zes behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan zal bestaan uit driemaal een peeling en driemaal een Dermapen4 behandelingen.

Worden mijn traangoten ook gevuld?

Nee dit is niet het geval. De Global Eyecon behandeling vult niet de traangoten op. Aphrodite Clinic zal u in dit geval adviseren om de traangoten op te vullen met een filler.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten van de Global Eyecon behandeling komen niet voor een vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking.

Afspraak Maken

Bekijk onze kliniek in 360°