Neem een kijkje in onze webshop

Ga naar ASP

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Bent u opzoek naar een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat uw huid gaat stralen? Dan is de HydraFacialTM dé perfecte behandeling voor u. Veranderingen in uw huid komen gedurende uw leven namelijk vaak voor. De huid kan bijvoorbeeld geen glans meer hebben, vatbaarder zijn voor acne, zeer uitgedroogd aanvoelen of simpelweg verouderen. Deze luxe gezichtsbehandeling wordt in meer dan 80 landen aangeboden en wordt gezien als een manier om de gezondheid van de huid direct te verbeteren en dit resultaat op de lange termijn te behouden. De HydraFacialTM staat bekend om het diep reinigen van het huidoppervlak, het laten exfoliëren (afschilferen van de oude huid) en het toepassen van intense hydratatie. Onzuiverheden zoals verstopte poriën, oppervlakkige pigmentvlekken, een grove huidstructuur en fijne lijntjes zullen naar mate de tijd vordert verminderen. Door de gepatenteerde Vortex zuigkracht (een mild schurend instrument – stofzuiger) wordt uw huid voorzichtig geschuurd, waardoor de dikkere en ongelijkmatige huid egaal wordt. Hierbij worden dode huidcellen van het oppervlak van de huid verwijdert. Zo ontstaat een gezonde gloed op de huid. Het is een zachte behandeling die veilig is voor alle huidtypen.

De HydraFacialTM behandeling is een proces dat bestaat uit meerdere stappen en ook verschillende behandelingen, waaronder de Signature, Deluxe en Platinum. Het is de enige gezichtsbehandeling die uw gezicht niet vlekkerig of rood maakt de dagen na de behandeling. Onze huidspecialisten bekijken gezamenlijk welke van de 3 behandelingen het meest geschikt is voor uw huidtype en huidconditie. Het advies is om iedere 30 dagen een behandeling in te plannen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Indicaties

 • Vette huid
 • Verlies van huid elasticiteit
 • Ongelijkmatige huidteint / huidtextuur
 • Acne
 • Rimpels
 • Ontbreken van gezonde gloed
 • Mee-eters

Het resultaat de HydraFacial™ tank

Direct na de behandeling kan u in een tank (soort glazen tube) precies zien wat er van de huid af is gekomen. Hierin zal u dode huidcellen, mee-eters en andere stoffen zien in een vloeibare vorm. De serums die onze huidspecialisten gebruiken zijn transparant, al het troebele wat u ziet zijn de afvalstoffen van de huid. Al deze stoffen horen niet in de huid en komen van externe invloeden.

 • Voor
 • Na

  Vergoeding mogelijk zorgverzekeraar

  Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. In het geval van acne of pigmentatie wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen de HydraFacial™ behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de vergoedingsmogelijkheden?
  Neem gerust contact met ons op via Whatsapp of bel ons op +31242070206

  Intake

  Basis intake
  Gratis
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  15 minuten
  Gepersonaliseerd deskundig advies
  Toelichten van behandelingen
  Ruimte voor vragen over behandelingen
  MEITU Huidanalyse
  €50,-
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  45 minuten
  Uitgebreide huidanalyse
  Gepersonaliseerd behandelplan
  Toegang tot jouw online huidpaspoort
  Ruimte voor vragen over behandelplan

  Wat u vooraf moet weten

  Om ervoor te zorgen dat de HydraFacialTM optimale resultaten oplevert, vragen wij u 4 weken voorafgaand aan de behandeling uzelf niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de behandelingen door en tot 3 dagen na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden. Tevens dient u een zon beschermend product te gebruiken met SPF 50. Helaas is het niet mogelijk om een zongebruinde huid te behandelen vanwege mogelijke pigmentvormingen die kunnen optreden na de behandeling. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan de zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

  Voorbrereiiding

  Het is uitermate belangrijk dat u vóór uw HydraFacialTM behandeling uw gezicht niet harst, scheert, ontharingsmiddelen gebruikt, of skincare producten aanbrengt die exfolianten bevatten zoals retinol (vitamine A). Ook mag u minimaal 2 weken voor de behandeling geen chemische peeling, Dermapen4 of laserbehandeling ondergaan. Ook een injectable behandeling dient niet minder dan 4 weken vóór uw HydraFacialTM behandeling plaats te hebben gevonden. Wel is het mogelijk om de dag na de gezichtsbehandeling een injectable afspraak in te plannen.

  De behandeling

  De HydraFacialTM behandeling bestaat uit 3 stappen die uw huid meteen een mooie, gezonde en stralende gloed geeft. Voor het mooiste resultaat adviseren wij om iedere 4 weken de behandeling te herhalen. Iedere 30 dagen worden de huidcellen namelijk vernieuwd en is het mogelijk dat de huid opnieuw verstopt raakt.

  Stap 1: Reinigen en Peelen van het huidoppervlak

  Een van onze huidspecialisten zal bij de eerste stap de huid diep reinigen met een handstuk van de HydraFacialTM machine. Dit handstuk zal ervoor zorgen dat poriën voorzichtig worden geopend waardoor vuil gemakkelijker kan worden verwijderd in de vervolgstappen. Dit deel van het proces veroorzaakt geen irritatie of pijn aan de huid. Daarnaast wordt er na het reinigen een peeling toegepast. De peeling omvat zachte zuren die koel en verfrissend aanvoelen op de huid. Door deze stap in te zetten is de huid goed in staat om het daglicht beter te reflecteren. Dit zal resulteren in een gezondere en bovendien meer stralende huid. Dit onderdeel laat de huid er tevens niet gezwollen of rood uitzien.

  Stap 2: Extractie en hydratatie van het huidoppervlak

  Ondanks dat veel onzuiverheden, afvalstoffen en mogelijke make-up resten al gedeeltelijk van het huidoppervlak zijn verwijderd, is het nog steeds noodzakelijk om extractie toe te passen. Extractie is een methode om vuil dat dieper in de poriën zit leeg te maken. De huidspecialist gebruikt hiervoor een spiraalvormige zuignap dat in banen over de huid van het gezicht wordt getrokken. Door de intense zuigkracht maakt het zelfs de meest hardnekkige typen vuil los. Poriën worden ontlast van dode huidcellen en talg. Dit voorkomt de toekomstige vorming van acne en andere onzuiverheden. Vanaf dit moment zal er ultieme hydratatie worden toegepast. Doordat de dode huidcellen en overtollige talg zijn verwijderd, neemt de huid hydraterende producten beter op. Dit zal resulteren in een egalere en zachtere huid.

  Stap 3: Insluizen en beschermen van het huidoppervlak

  Aangekomen bij de laatste stap van de HydraFacialTM behandeling, zal de huidspecialist een handstuk gebruiken waarbij een krachtig serum wordt toegepast. Dit serum zit vol met antioxidanten waaronder vitamine C. Ook zal hyaluronzuur aangebracht worden om de huid nog beter te hydrateren. Het zorgt namelijk voor een goede vochtbalans van de huid. Het is mogelijk dat dit serum een lichte prikkeling geeft op de huid. Normaliter wordt dit als niet irriterend ervaren. Door de huid optimaal te beschermen met het serum zal de huid er gezonder uitzien en ontstaat er een natuurlijke gloed. Zorg ook dat u na de behandeling veel water drinkt voor goede hydratatie.

  Het verschil tussen de Signature, Deluxe en Platinum behandeling

  Signature

  Dit is de basisbehandeling van de HydraFacialTM. De stappen zullen bestaan uit het grondig reinigen en exfoliëren (afschilferen) van de huid. Vervolgens wordt er extractie toegepast. Dit betekent dat overtollig talg en andere onzuiverheden worden verwijderd door een handstuk. Dit handstuk kan vergeleken worden met een vacuüm stofzuiger dat zich richt op de poriën. Daarnaast zal de huidspecialist de huid intensief voeden en hydrateren. De laatste stap is het aanbrengen van een antioxidanten serum met hyaluronzuur om de huidconditie te verbeteren en daarbij een verfrissende gloed op de huid te geven. Dit maakt het ideaal om vergrote poriën, fijne lijntjes, rimpels of een onregelmatige huidtextuur te verzachten.

  Deluxe

  Zoals de naam al aangeeft betreft dit een luxe variant van de HydraFacialTM behandeling. De stappen die bij de Signature behandeling worden toegepast gelden ook voor de Deluxe behandeling. Het voornaamste verschil zit hem in het specifiek aanpakken van bepaalde huidproblemen. Voordat de behandeling plaatsvindt is het namelijk mogelijk om een HydraFacialTM booster te kiezen. Deze booster zal worden afgestemd op uw verwachtingen van de behandelingen en uw specifieke huidconditie. Ook wordt er gewerkt met blauw LED-licht therapie. Dit speelt een belangrijke rol in het doden van bacteriën die acne en andere onzuiverheden veroorzaken.

  • Booster HydraFacialTM Deluxe – Britenol

  Deze booster zorgt ervoor dat de huidskleur verheldert en gebalanceerd wordt. Het minimaliseert namelijk de verschijning van donkere en zonnevlekken op de huid.

  • Booster HydraFacialTM Deluxe – Dermabuilder

  Deze booster strijkt fijne lijntjes en rimpels glad. Daarnaast heeft het de capaciteiten om de elasticiteit van de huid te verbeteren.

  * Zoals u kan zien is er een groot aanbod aan verschillende boosters. Gezamenlijk met de huidspecialist is het mogelijk en de juiste booster te kiezen. De voorraden van de boosters variëren altijd, het is daarom mogelijk dat een van de boosters niet op voorraad is.

  Platinum

  Dit is de meest ultieme HydraFacialTM behandeling. Het menselijk lichaam bestaat namelijk voor bijna 80% uit vocht. Dit vocht bevindt zich in de lymfebanen, lichaamscellen, bloedbanen en hersenbanen. De taak van dit vocht is om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Onze huidspecialist zal door middel van lymfedrainage uw lymfestelsel stimuleren om overtollig lymfevocht sneller en beter af te voeren. De volgende stap is het toepassen van de HydraFacialTM Signature waarbij de huid diep gereinigd wordt. Hierna zal er een peeling plaatsvinden om de poriën te zuiveren en andere onzuiverheden te verwijderen. Na het zuiveren zal de specialist vocht inbrengende middelen op de huid aanbrengen. De volgende stap is het creëren van een verfrissende gloed door antioxidanten toe te voegen. De HydraFacialTM Platinum wordt afgesloten met een infrarood of blauw LED-licht therapie. Het ondersteunt de huid om zichtbare tekenen zoals fijne lijntjes, rimpels en verslappingingen in het gezicht te verminderen of om puistjes en acne te bestrijden.

  Nazorg

  De HydraFacialTM behandeling is een niet-chirurgische ingreep, waardoor er geen tot zeer weinig hersteltijd nodig zal zijn. Dit maakt het geschikt om de behandeling 1 keer per maand te herhalen. De gloed op de huid van het antioxidanten serum of de desbetreffende booster, zal ongeveer 1 week aanhouden. Dit geldt ook voor de hydratatie in de huid. Door het gebruik van goede skincare producten is het mogelijk om de huidverjonging resultaten nog langer te verlengen. Uw huid zal de heldere uitstraling behouden.

  Advies nauwkeurig opvolgen

  Wij adviseren u dringend de nazorg instructies van uw behandelend huidspecialist nauwkeurig op te volgen om ongewenste pigmentvorming te voorkomen.

  Zonwaarschuwing

  Blootstelling aan zon en zonnebank

  Na de HydraFacialTM behandeling dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 3 dagen. In deze periode moet u ook geen chemische peeling of laserbehandeling ondergaan op het gezicht. Ook vragen wij u een zon beschermend product te gebruiken met SPF 50 om de huid optimaal te beschermen.

  Wij zijn aangesloten bij

  Wat kan ik verwachten van de behandeling?

  Het resultaat dat je kunt verwachten is een opmerkelijke verbetering in de stevigheid van je huid. Daarnaast wordt de textuur van je huid gladder, en je huidteint egaler. De unieke eigenschappen van de HydraFacial zorgen ervoor dat tekenen van veroudering en huidonvolkomenheden naar de achtergrond verschuiven, waardoor je als eindresultaat een gezonde, jeugdige en stralende huid overhoudt. De duur van deze verfrissende behandeling varieert tussen de 45 en 60 minuten, afhankelijk van de specifieke behoeften van je huid en de gekozen behandelingsopties. HydraFacial behandelingen zijn beschikbaar vanaf 150 euro.

  Specialisten

  Wusala Alibeyli
  Leyla Sadeghi
  Rojin Aslan
  Nailja Kasoemova
  Latifa Kasoemova
  Wasila Almasova
  Maak kennis met al onze specialisten

  Tarieven

  Behandeling
  Prijs
  HydraFacial™ Signature

  €150,00

  HydraFacial™ Deluxe

  €190,00

  HydraFacial™ Platinum

  €230,00

  Meest gestelde vragen

  Is de HydraFacial™ behandeling veilig voor alle huidtypes en huidcondities?

  De behandeling kan op alle huidtypen worden uitgevoerd. Diegenen met rosacea, uitslag of een zonverbrande huid moet zich onthouden van een HydraFacialTM behandeling. Dit kan mogelijke verdere schade of opflakkeringen van de huid veroorzaken.

  Is het mogelijk om mijn eigen behandeling samen te stellen?

  Ja, dit is mogelijk. De behandeling is namelijk in hoge mate aanpasbaar. De huidspecialist kan gezamenlijk met u kijken welke booster het meest geschikt is voor uw specifieke huidconditie. Er is namelijk een grote keuze uit verschillende boosters die ieder een verschillende werking heeft.

  Waarom is een HydraFacial™ behandeling goed voor mijn huid?

  Hydratatie is de basis van een gezonde en stralende huid. Het is klinisch bewezen dat een geïrriteerde huid tekenen van (vroegtijdige) huidveroudering kan verergeren. Door deze behandeling toe te passen wordt de huid optimaal gereinigd en vermindert het toekomstige irritaties in de huid.

  Doet een HydraFacial™ behandeling pijn?

  Nee, dit is niet het geval. De HydraFacialTM wordt door veel cliënten als een comfortabele behandeling ervaren. Het is mogelijk dat u een licht prikkend gevoel voelt bij het toepassen van de peeling. Deze peeling bestaat namelijk uit zachte zuren (glycolzuur en salicylzuur). Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de poriën geopend worden en hierdoor kan dus een prikkend gevoel op de huid ontstaan. Echter verschilt dit per individu.

  Hoe weet ik of mijn huid grondig is gereinigd?

  In tegenstelling tot veel andere behandelingen die wij uitvoeren bij Aphrodite Clinic is dit dé behandeling waar het fysieke bewijs getoond kan worden. De HydraFacialTM heeft namelijk een ‘tank’, een soort glazen tube aan het hoofdapparaat bevestigd. U kan zelf in de tube kijken wat er op uw huid heeft gezeten. Vaak zien we olieresten, dode huidcellen en andere vormen van vuil in de tube. De huid zal na de behandeling er verfrissend, stralend en vooral grondig gereinigd uitzien.

  Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

  De gloed op de huid van het antioxidanten serum of de desbetreffende booster zal ongeveer 1 week aanhouden. Dit geldt ook voor de hydratatie in de huid. Door het gebruik van goede skincare producten is het mogelijk om de huidverjonging resultaten nog langer te verlengen. Uw huid zal de heldere uitstraling behouden.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig en welk resultaat mag ik verwachten?

  Om de huidconditie optimaal te behouden is het noodzakelijk om deze behandeling 1 keer per maand te herhalen. De reden hiervoor is dat het gladde resultaat, de gloed op de huid en de intense hydratatie ongeveer 1 week aanhouden. Fijne lijntjes, rimpels, bruine vlekken en andere onzuiverheden op de huid worden door deze behandeling verzacht en vermindert. Daarnaast hebben cliënten die een verstopte huid ervaren ook een onmiddellijke verbetering van de huidtextuur.

  Wat is het voordeel van LED-lichttherapie en lymfedrainage?

  Led-lichttherapie en lymfedrainage zijn een extra aanvulling op de Signature HydraFacialTM behandeling. Led-lichttherapie bestaat uit infrarood en blauwlicht. Bij infrarood wordt er gewerkt om de stevigheid en veerkracht van de huid te verbeteren. Het ondersteunt tevens de huid om fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van huidveroudering te verminderen. Het blauwe licht richt zich op mensen die last hebben van een vette en- of onzuivere huid waarbij puistjes vaak voorkomen. Lymfedrainage is een vorm van een zachte massage dat de bloedstroom stimuleert. Hierdoor zal overtollig lymfevocht beter afgevoerd worden, waardoor een egalere huidtextuur ontstaat.

  Kan ik direct naar de sauna, zwemmen of sporten na mijn HydraFacial™ behandeling?

  Ondanks dat het een niet-chirurgische behandeling is zonder hersteltijd adviseren we u om minstens een dag te wachten met zwemmen, het gaan naar de sauna of uw sport weer te beoefenen. Daarna mag u weer alle routines hervatten.

  Kan ik deze behandeling ondergaan als ik isotretinoïne/ accutane gebruik?

  Ja, dit is het geval. U kan een HydraFacialTM ondergaan als u isotretinoïne/ accutane gebruikt. De behandeling kan namelijk worden aangepast door bepaalde stappen in het proces te vervangen of over te slaan. Zo kan de behandeling ook aansluiten op een gevoelige huid als u isotretinoïne/ accutane gebruikt.

  Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

  In het geval van acne wordt bij sommige aanvullende zorgverzekering de HydraFacialTM behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

  The face of beauty Aphrodite Clinic

  Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

  Afspraak Maken