Neem een kijkje in onze webshop

Ga naar ASP

Gezichtshaar laseren

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Bent u onzeker over ontsierende haargroei op uw gezicht? Beïnvloedt ongewenst gezichtshaar uw levensplezier? Wilt u zorgeloos kunnen genieten van een mooie huid? Met behulp van ons kwalitatief hoogwaardige laserapparaat GentleMaxPro® helpen onze gediplomeerde huidtherapeuten u van donkere gezichtshaartjes af, ongeacht uw huidtype. De laser zorgt ervoor dat haar en haarzakjes vernietigd worden, waardoor er geen haren meer kunnen groeien. Zo kunt u weer zorgeloos, verzorgd en zelfverzekerd op pad. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Permanent afrekenen met gezichtshaar

Vergoeding mogelijk zorgverzekeraar

Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. In het geval van acne of pigmentatie wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen de HydraFacial™ behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de vergoedingsmogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op via Whatsapp of bel ons op +31242070206

Wat u vooraf moet weten

Intake

Aan deze behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek van 15 minuten vooraf.
Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Zonwaarschuwing

Leest u onze zonwaarschuwing goed door voordat u met de gezichtshaarbehandeling start.

Voorbereiding

De dag vóór de behandeling scheert u het te behandelen gebied. Korte haartjes zorgen ervoor dat de energie die vrijkomt uit de laser optimaal benut wordt voor vernietiging van haar en haarzakjes. Tot het moment van de behandeling laat u de huid met rust, zonder huidproducten aan te brengen.

De behandeling

Tijdens de behandeling met de GentleMaxPro® worden laserstralen door middel van de zogenaamde stempeltechniek als het ware ingeschoten in een begrensd deel van de vooraf gereinigde en geschoren huid. De warmte die ontstaat vernietigt haren en haarzakjes die zich in de actieve groeifase bevinden. U kunt tijdens het gebruik van de laser een prikkend, soms pijnlijk gevoel ervaren. Het unieke koelsysteem van de GentleMaxPro®;zorgt ervoor dat de huid beschermd en verdoofd wordt, zodat dit gevoel wegtrekt zodra het inschieten met de laser stopt. Brandt de plek nog na, geef dit dan aan, dan kan uw huid extra gekoeld worden. Na de behandeling brengen wij een hydraterende zonbescherming met SPF50 aan. De behandeling duurt ca. 10 minuten. Om uw ogen te beschermen tegen de laser draagt u tijdens de behandeling een bril.

De GentleMaxPro® lasermethode werkt zeer effectief: na de eerste behandeling wordt al ca. 80-85% van de haren en haarzakjes vernietigd. Deze eerste resultaten zijn ongeveer 2-3 weken na de behandeling zichtbaar.

Nazorg

Koeling en verzorging

De behandelde huid kan nog enige tijd branderig aanvoelen. Het is dan prettig om uw huid te verkoelen en te verzorgen.

Zonwaarschuwing

Volg onze zonwaarschuwingsadviezen na uw behandeling altijd op.

Vervolgbehandelingen

4-6 weken na de laserbehandeling komen nog niet vernietigde haren en haarzakjes in de actieve groeifase. Rond de tweede en derde behandeling kunt u veel haargroei ervaren. Daarna zult u merken dat de groei sterk afneemt. Tijdens enkele vervolgbehandelingen worden nieuwe haren vernietigd totdat er een minimale haargroei resteert. Vanaf 6-10 weken na een behandeling kunt u een vervolgbehandeling krijgen. De behandeling wordt in de meeste gevallen 3 tot 6 keer herhaald voor het beste resultaat, wat een permanente haarreductie van minimaal 85% betekent. In enkele gevallen komt het voor dat er meer dan 6 behandelingen nodig zijn, bijvoorbeeld vanwege hormonen of ineffectieve resultaten bij eerdere, niet door Aphrodite Clinic uitgevoerde laserbehandelingen.

Wij zijn aangesloten bij

Wij werken met GentleMaxPro®

Wij gebruiken het zeer geavanceerde laserapparaat GentleMaxPro®. Deze laser heeft twee golflengten, namelijk de Alexandrite (755NM) voor huidtypes 1 tot en met 4 en de ND:Yag (1064 NM) voor huidtype 5 en 6. Hierdoor kunnen wij lichte én donkere huidtypes veilig behandelen en zelfs de kleinste en dunste haartjes verwijderen. Omdat de laser erg specifiek te werk gaat kunnen wij u effectief behandelen en met 3-6 behandelingen het gewenste resultaat leveren tot en met 85-90% permanente haarreductie. Het unieke koelsysteem van de GentleMaxPro® zorgt ervoor dat de huid beschermd en verdoofd wordt, zodat dit gevoel wegtrekt zodra het inschieten met de laser stopt. Brandt de plek nog na, geef dit dan aan, dan kan uw huid extra gekoeld worden.

Specialisten

Wusala Alibeyli
Leyla Sadeghi
Rojin Aslan
Nailja Kasoemova
Latifa Kasoemova
Wasila Almasova
Maak kennis met al onze specialisten

Tarieven

Behandeling
Prijs
Bovenlip

€40.00

Wenkbrauwtussenstuk

€20.00

Kin

€50.00

Wangen

€50.00

Bakkebaarden

€40.00

Hals

€70.00

Oren

€30.00

Voorhoofd / haarlijn

€40.00

Gehele gezicht

€120.00

Gehele gezicht + hals

€150,00

Meest gestelde vragen

Ben ik na de lasertherapie definitief van al mijn ongewenste haar af?

Wij ervaren in de praktijk dat 85-90% van uw ongewenste haar na de behandeling permanent vernietigd is. De laser zorgt ervoor dat haar en haarzakjes vernietigd worden in de actieve haargroeifase, waardoor er geen haren meer kunnen groeien. Omdat er haarzakjes zijn die tijdens een behandeling inactief zijn en daarom geen haar bevatten, kunnen deze haarzakjes niet door de laser vernietigd worden. Daarom krijgt u 3-6 behandelingen, om zoveel mogelijk haarzakjes te kunnen vernietigen. Er blijft altijd een klein percentage haarzakjes over. Wij zien helaas vaak advertenties met een claim van 100% definitieve haarvernietiging. Deze informatie is niet correct en misleidend.

Is de behandeling met de laser pijnloos?

Omdat de laserstraal tot 80 graden Celsius verwarmd wordt, zult u een prikkend, soms pijnlijk gevoel ervaren. Dit gevoel is per persoon verschillend. Wij pauzeren even als dat gewenst is.

Kan ik lasertherapie krijgen in de zomer?

U kunt inderdaad lasertherapie krijgen in de zomer. De te laseren huid mag echter niet gebruind zijn/worden om ongewenste pigmentvorming te voorkomen. Voor, tijdens en na de behandeling moet u dagelijks een zonbeschermend product met SFP 50 gebruiken. Voor meer informatie leest u de volledige zonwaarschuwing.

Kan mijn donkere huid gelaserd worden?

Ja, dat is mogelijk. Wij gebruiken het zeer geavanceerde laserapparaat GentleMaxPro® met een Nd YAG 1064nm laser. Deze laser heeft een langere golflengte en veroorzaakt minder schade aan de oppervlakte van de huid. Hierdoor kunnen wij uw donkere huid veilig behandelen.

Kunnen mijn grijze/witte/rode haren vernietigd worden met behulp van lasertherapie?

Helaas niet. De laser werkt namelijk op het pigment in donkere haartjes en dat pigment ontbreekt in grijze, witte en rode haren. Wij kunnen deze haren met haarzakjes wel permanent vernietigen doormiddel van elektrisch epileren. Dit is alleen mogelijk voor dikkere haartjes in het gezicht.

Is het mogelijk om donshaar te vernietigen met behulp van lasertherapie?

Het is inderdaad mogelijk om donshaar te vernietigen mits er donker pigment in de haartjes zit. Wij kunnen werken met een hele korte puls duur (3 ms) Daardoor wordt er meer warmte in een kortere tijd gecreëerd. Houd er rekening mee dat er meer behandelingen nodig zullen zijn om deze fijne haartjes te vernietigen.

Moet ik mijn huid scheren voor de behandeling?

Ja, u moet de te behandelen huid voor de behandeling scheren. We werken namelijk met een dosis energie die geabsorbeerd wordt door het pigment van het haartje. Zijn de haren nog intact, dan wordt er onnodige energie verloren aan het zichtbare deel van het haar. Er is bovendien kans op verbrandingen.

Let op: omdat de laser haarzakjes vernietigt via het haar, mag u vooraf niet epileren.

Is er een minimumleeftijd voor laserontharing?

Voor kinderen onder de 16 jaar adviseren wij om te wachten met lasertherapie, tenzij er sprake is van een medische indicatie voor het gelaat. De belangrijkste reden voor onze terughoudendheid is dat hormonale schommelingen het resultaat sterk kunnen beïnvloeden. Een verwijsbrief van uw huisarts is noodzakelijk. Houd er rekening mee dat de resultaten ook met een verwijzing teleurstellend kunnen zijn vanwege hormonale schommelingen. Wij behandelen kinderen tussen 16 en 18 jaar alleen in aanwezigheid van hun wettelijke voogd, of na overlegging van een door de wettelijke voogd getekend toestemmingsformulier.

Kan ik lasertherapie krijgen als ik zwanger ben?

Bent u zwanger of raakt u tijdens de laserbehandelingsperiode zwanger? Laat het ons dan direct weten. De behandelingen kunnen na de bevalling plaatsvinden of voortgezet worden.

Krijg ik vanwege mijn zwangerschap alle haargroei terug?

Haarzakjes die niet vernietigd zijn tijdens een behandeling kunnen weer actief worden. Zwangerschapshormonen kunnen deze haarzakjes activeren. Hier kan dus weer haar groeien. Dit zal niet zoveel zijn als vóór de behandeling. Wij ervaren in de praktijk dat 85-90% permanente haarreductie behouden blijft.

Wordt lasertherapie vergoed door de zorgverzekering?

Lasertherapie gezicht wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

The face of beauty Aphrodite Clinic

Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

Afspraak Maken