Neem een kijkje in onze webshop

Ga naar ASP

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opkikker? Heeft u acne, littekens, pigmentvlekken of grove poriën en verlangt u naar een gezonde, stralende huid? Met een chemische peeling van een van onze topmerken Lira Clinical®, SkinTech® en Mesoestetic® krijgt uw huid een verjongingsboost met een fantastische glow als resultaat.

Aphrodite Clinic gebruikt chemische peelings die zijn ontworpen door cosmetisch en medisch specialisten. Zij houden zich bezig met de verbetering van deze peelings om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Kenmerk van deze chemische peelings is de versnelde celdeling, zodat uw huid gestimuleerd wordt zich sneller te vernieuwen. Ze werken huidopbouwend, waardoor de structuur van uw huid sterker en frisser wordt. Doordat de huid zichzelf moet herstellen ervaart u een totale boost en glow die met gangbare huidverzorgingsproducten niet haalbaar zijn. Uw huid gaat weer stralen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Indicaties

 • Acne
 • Grauwe en futloze huid
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Grove poriën
 • Rimpels

Resultaat

 • Voor
 • Na

  Vergoeding mogelijk zorgverzekeraars

  Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. In het geval van acne of pigmentatie wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen de HydraFacial™ behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de vergoedingsmogelijkheden?
  Neem gerust contact met ons op via Whatsapp of bel ons op +31242070206

  Intake

  Basis intake
  Gratis
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  15 minuten
  Gepersonaliseerd deskundig advies
  Toelichten van behandelingen
  Ruimte voor vragen over behandelingen
  MEITU Huidanalyse
  €50,-
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  45 minuten
  Uitgebreide huidanalyse
  Gepersonaliseerd behandelplan
  Toegang tot jouw online huidpaspoort
  Ruimte voor vragen over behandelplan

  Voorbereiding

  Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert, vragen wij u uw huid in de 4 weken voorafgaand aan de chemische peeling behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door en tot 6 weken na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming of zelfs ernstige verbrandingen die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet behandelen. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

  De behandeling

  Voordat wij starten met de chemische peeling wordt uw huid gereinigd en gedesinfecteerd. Indien nodig verzorgen we een dieptereiniging, waarbij alle puistjes en mee-eters verwijderd worden. Sommige puistjes moeten even aangeprikt worden met een steriele naald. Hier voelt u nauwelijks iets van. Het uitknijpen kan wel als onaangenaam ervaren worden. Na de oppervlakkig of eventueel diepe reiniging wordt de gewenste peelingsvloeistof op uw gezicht aangebracht. Dit kan branderig aanvoelen. Afhankelijk van de peeling moet de vloeistof 1 tot 10 minuten inwerken. Mocht het nodig zijn dan wordt de vloeistof geneutraliseerd met speciaal daarvoor bestemde producten. Na de behandeling brengen wij een verkoelende, hydraterende crème op basis van aloë vera aan en een zonbeschermingsproduct met SPF 50..

  Nazorg

  Koeling en verzorging

  De behandelde huid kan nog enige tijd branderig aanvoelen. Het is dan prettig om uw huid te verkoelen en te verzorgen.

  Zonwaarschuwing

  Volg onze zonwaarschuwingsadviezen na uw behandeling altijd op.

  Vervolgbehandelingen

  4-6 weken na de laserbehandeling komen nog niet vernietigde haren en haarzakjes in de actieve groeifase. Rond de tweede en derde behandeling kunt u veel haargroei ervaren. Daarna zult u merken dat de groei sterk afneemt. Tijdens enkele vervolgbehandelingen worden nieuwe haren vernietigd totdat er een minimale haargroei resteert. Vanaf 6-10 weken na een behandeling kunt u een vervolgbehandeling krijgen. De behandeling wordt in de meeste gevallen 3 tot 6 keer herhaald voor het beste resultaat, wat een permanente haarreductie van minimaal 85% betekent. In enkele gevallen komt het voor dat er meer dan 6 behandelingen nodig zijn, bijvoorbeeld vanwege hormonen of ineffectieve resultaten bij eerdere, niet door Aphrodite Clinic uitgevoerde laserbehandelingen.

  Wij zijn aangesloten bij

  Welk resultaat mag ik verwachten?

  Aphrodite Clinic biedt verscheidene opties aan waardoor ieder resultaat afhangt van de peeling die u ondergaat. De medium peeling zorgt voor een frissere en zachtere huid. Daarentegen zorgt een intensievere peeling ervoor om de huid te egaliseren en de huidstructuur dermate te verbeteren. Hoe intensiever de peeling, des te langer de hersteltijd zal bedragen. Het betreffende resultaat zal na drie weken zichtbaar zijn. Aphrodite Clinic raadt aan om met enige regelmaat een peeling behandeling in te plannen om het resultaat te behouden.

  Specialisten

  Wusala Alibeyli
  Leyla Sadeghi
  Rojin Aslan
  Nailja Kasoemova
  Latifa Kasoemova
  Wasila Almasova
  Maak kennis met al onze specialisten

  Tarieven

  Behandeling
  Prijs
  Chemische peeling middel

  €100,00

  Chemische peeling diep

  €150,00-200,00

  Fenol peeling

  €250,00

  Meest gestelde vragen

  Is een chemische peeling pijnlijk?

  Tijdens de applicatie van de chemische peeling kan het branderig aanvoelen op de huid. Maar over het algemeen is het voor veel individuen goed te verdragen

  Met welke huidreacties moet rekening gehouden worden?

  Direct na de behandeling is het mogelijk dat de huid strakker aanvoelt en dat sommige oppervlaktes er roder uitzien dan gebruikelijk. Meestal is dit gevoel en de roodheid binnen enkele uren verdwenen. In het geval van een intensievere peeling is het mogelijk dat in het verloop van de dagen de huid gaat schilferen en droger aanvoelt. Dit proces is volkomen natuurlijk nadat overtollige oude huidcellen loslaten en deze vervangen worden door jonge gezonde huidcellen. Na ongeveer één week is de huid compleet herstelt

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

  De chemische peeling zal bestaan uit een kuur van minimaal zes behandelingen. De behandeling zal plaatsvinden elke twee tot vier weken. Na iedere sessie ziet u de huidconditie verbeteren. Aphrodite Clinic raadt aan om met enige regelmaat een peeling behandeling in te plannen om het resultaat te behouden. Het is aan u hoeveel behandelingen u wilt ondergaan.

  Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

  In het geval van acné wordt bij de sommige aanvullende zorgverzekeringen de chemische peeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

  The face of beauty Aphrodite Clinic

  Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

  Afspraak Maken